Με την Jenny Colebourne.

Η Jenny εξασκεί την τεχνική του Ρέικι από 1987.

 

ΡΕΪΚΙ 1

Κατά τον πρώτο βαθμό, ο μαθητής δέχεται 4 ισχυρές μυήσεις, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να ανοίξουν τα κέντρα ενέργειας και να ευαισθητοποιήσουν τον αποδέκτη σε αυτήν την ισχυρή θεραπευτική ενέργεια. Η πρώτη μέρα είναι αφιερωμένη στην εκμάθηση των θέσεων των χεριών για αυτοθεραπεία, η οποία είναι απαραίτητη για υγεία και ευεξία, ενώ στη συνέχεια δέχεται δύο εκ των μυήσεων. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας, ο μαθητής μαθαίνει πώς να πραγματοποιεί θεραπείες σε άλλους, είτε μόνος είτε ως μέλος μιας ομάδας θεραπευτών και δέχεται δύο ακόμα μυήσεις. Το Ρέικι είναι ένα υπέροχο συμπλήρωμα άλλων θεραπευτικών μεθόδων.

Υπάρχει δυνατότητα και για ιδιαίτερα σεμινάρια.

 

ΡΕΪΚΙ 2

Ο δεύτερος βαθμός του Ρέικι ενέχει την αποδοχή μιας επιπλέον ισχυρής μύησης η οποία συνδέει βαθύτερα τον μαθητή με την ενέργεια. Ο μαθητής διδάσκεται τρία αρχαία αρχέτυπα σύμβολα του Ρέικι για να τα χρησιμοποιεί, να ενδυναμώνει τα χέρια στις θεραπείες, να δημιουργεί μία θεραπευτική παρουσία και να θεραπεύει από απόσταση. Ο δεύτερος βαθμός κινείται πέρα από το χώρο και το χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα στον θεραπευτή να θεραπεύσει όχι μόνο άτομα αλλά και καταστάσεις.

Ο μαθητής απαιτείται να έχει συμπληρώσει τακτικές αυτοθεραπείες καθώς και 21 πλήρεις θεραπείες σε άλλους.

 

ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΡΕΪΚΙ

Κάθε συνάντηση έχει ένα κεντρικό θέμα το οποίο σχετίζεται με το Ρέικι. Υπάρχει χρόνος για διαλογισμό, ομαδική θεραπεία, ανταλλαγή εμπειριών και διευκρινήσεις.

Οι συναντήσεις Ρέικι 1 είναι ανοιχτές για όλους και περιλαμβάνουν διαλογισμό που αποτελεί μία πλευρά του Ρέικι, τεχνικές εκμάθησης για εμβάθυνση στην εξάσκηση του Ρέικι και ομαδικές θεραπείες. Εάν εσείς ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο χρειάζεστε ισχυρή θεραπεία, μπορείτε να ζητήσετε μία ομαδική θεραπεία Ρέικι.

Οι συνεδρίες Ρέικι 2 απευθύνονται σε όσους έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο επίπεδο και περιλαμβάνουν διαλογισμό, εξάσκηση με τα σύμβολα και να στείλουμε Ρέικι από μακριά. Εάν εσείς ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο χρειάζεστε ισχυρή θεραπεία, μπορείτε να ζητήσετε μία ομαδική θεραπεία Ρέικι από απόσταση. Παρακαλώ ενημερώστε την Jenny τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Οι συναντήσεις είναι δωρεάν.

Συνηθίζεται όμως ο καθένας να φέρνει ένα μικρό δώρο, όπως λουλούδια, θυμίαμα ή κεριά.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕΪΚΙ ΜΑΣΤΕΡ

Με την Jenny Colebourne

Η διδασκαλία Ρέικι μπορεί να αποτελέσει πρόκληση ενώ οι εσωτερικές αλλαγές που συντελούνται μπορεί να αποδειχθούν απαιτητικές. Οι συναντήσεις αυτές παρέχουν υποστήριξη αλλά και τη χαρά που προέρχεται από την ανταλλαγή ενέργειας Ρέικι σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο.

Οι συναντήσεις απευθύνονται σε όσους έχουν την εκπαίδευση μάστερ Ρέικι από την Jenny (που είναι εκτενής) ή σε όσους έχουν εκπαιδευτεί από τον δάσκαλό της ή τους μαθητές της. Δάσκαλοι άλλης εκπαίδευσης (background) θα πρέπει να μιλήσουν πρώτα με την Jenny πριν παρακολουθήσουν τις συναντήσεις.

Οι συναντήσεις γίνονται στο Μικροχώρι και είναι δωρεάν. Συνηθίζεται όμως ο καθένας να φέρνει ένα μικρό δώρο όπως λουλούδια, θυμίαμα ή κεριά.

SOUND BALANCING® 
Μακροπρόθεσμο Πρόγραμμα Κατάρτισης ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥ ΣΤΡΕΣ


Με τον Joe Tornabene.

Το Sound Balancing® φέρει μια πλούσια και μοναδική κληρονομιά. 

Ο Joe Tornabene, με 44 χρόνια στην τέχνη του θεάματος και πάνω από 20 χρόνια στον θεραπευτικό τομέα μέσω του ήχου, δημιούργησε μια σύνθεση των ενεργειακών πτυχών των τεχνών του θεάματος και των θεραπευτικών τεχνών που είναι μοναδική στην Ευρώπη. Μια ουσιαστική, σε βάθος ενσωμάτωση που αναπτύσσει μια νέα και δυναμική προσωπική σχέση με το ανθρώπινο ενεργειακό σώμα. Βασισμένο στην πραγματική δονητική εμπειρία της ηχητικής ενέργειας. Πολύ πραγματικές τεχνικές για πολύ πραγματική εξερεύνηση και ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας ήχους που όλοι γνωρίζουμε μέσα από την ομιλούμενη γλώσσα. Ένα ταξίδι ευαισθητοποίησης στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ιδιότητες των λεπτών καταστάσεων της ύπαρξής μας. 

Διαδασκαλία: ευαισθησία και αντίληψη του ήχου. τεχνικές τόνωσης: συμπεριλαμβανομένου του τόνου των φωνηέντων, των αρμονικών, της εξισορρόπησης των τσάκρα, της τοποθέτησης του ήχου στο σώμα και των απλών κινήσεων ρευστών που εμβαθύνουν την εμπειρία τόνωσης. τεχνικές για τη διεύρυνση του φωνητικού χρώματος και των εκφραστικών παραμέτρων που συνδέονται με τη φαντασία και τη διαίσθηση. ηχητική τοποθέτηση του σώματος. η αλλαγή της συχνότητας του νευρικού συστήματος. σωστή χρήση της αναπνοής για τη δημιουργία ενός πλούσιου φωνητικού ήχου και βαθιάς χαλάρωσης. στρατηγικές για τη διαχείριση του πόνου και την ανακούφιση από την τοποθέτηση του ήχου στο σώμα. αυξημένη συνειδητοποίηση της ροής και της ποιότητας της ενέργειας · σωματικές ψυχολογικές έρευνες που περιλαμβάνουν μια τεχνική βασισμένη στη μνήμη με τίτλο Βιωματική Μνήμη.

Βιωματική εξερεύνηση της Ανατομίας για να αναπτύξει μια βαθιά σχέση με το πώς εκφράζεται το μυαλό μέσω των διαφορετικών συστημάτων του σώματος - εισαγωγή στην ακοή μέσα από τις ιδιότητες των συστημάτων του σώματος (οστά, μύες, δέρμα, υγρά). 

Ο Joe Tornabene, βραβευμένος μουσικός πολυμέσων, ηθοποιός σκηνικών και κινηματογραφικών έργων και σχεδιαστής ήχου, έχει σχεδιάσει, συνθέσει και διερευνήσει τη μουσική, το χορό και το θέατρο εδώ και 44 χρόνια. Εξετάζει τη δυναμική και τις δημιουργικές δυνατότητες αυτοσχεδιασμού και δημιουργίας σε περιβάλλον πολυμέσων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Έχει διδάξει εμπειρικά εργαστήρια που ασχολούνται με τις σχέσεις της απόδοσης, της ενσωμάτωσης, της κίνησης, της μουσικής, του ήχου και του αυτοσχεδιασμού σε 10 χώρες. Έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια στον θεραπευτικό τομέα μέσω του ήχου που διδάσκει στο Sound Balancing®, μακρόχρονη εκπαίδευση και διευκολύνει ιδιωτικές θεραπευτικές συνεδρίες.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΡΕΪΚΙ

Jenny Colebourne's
Illium 
Center of Light

PO Box 41708, Sfalaktron Terma, Mikrochori, 19014, Attiki

Tel: +306938796062

 Email: illiumcenter@yahoo.com

Photos Vanias Xydas VX Studio. Styling: Ellie Sfika. Web site design: Eleni Soulidou