Διδάσκω Refined Pilates, εκλεπτυσμένο και διαμορφωμένο μέσα από τα πολλά χρόνια εμπειρίας και αφοσίωσης στο Pilates. 

Tα μαθήματα Sounding the Heart Yoga© συνοδεύονται από τον ιερό ήχο. 

Η δύναμη της ιστορίας των μύθων, η αφή Ρέικι και η γνώση του σώματος μέσα από την Κρανιοϊεροθεραπεία. Το Ρέικι στην παραδοσιακή, ισχυρή μορφή του, προσφέρεται σε μορφή συνεδριών, σεμιναρίων και τακτικών συναντήσεων κύκλου Ρέικι. 

Γίνονται συνεδρίες Κρανιοϊεροθεραπείας. Ο Ιερός ήχος (Sacred Sound) είναι πολύ ζωντανός στο κέντρο με τη μορφή σεμιναρίων και συνεδριών. Κάθε χρόνο γίνονται ειδικά σεμινάρια. Διδάσκεται Kripalu yoga: είναι η γιόγκα της συνειδητότητας και όχι της τελειότητας. Μέσα από σωματικές και αναπνευστικές ασκήσεις καθώς και τεχνικές χαλάρωσης επιτυγχάνεται ευεξία, ενδυνάμωση και ευλυγισία.

Διδάσκεται Sound Balancing® που φέρει μια πλούσια και μοναδική κληρονομιά. Μια ουσιαστική, σε βάθος ενσωμάτωση που αναπτύσσει μια νέα και δυναμική προσωπική σχέση με το ανθρώπινο ενεργειακό σώμα. Βασισμένο στην πραγματική δονητική εμπειρία της ηχητικής ενέργειας. Τεχνικές για εξερεύνηση με τη χρήση ήχων που όλοι γνωρίζουμε μέσα από την ομιλούμενη γλώσσα. Ένα ταξίδι ευαισθητοποίησης στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ιδιότητες των λεπτών καταστάσεων της ύπαρξής μας. 

Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες πραγματοποιούν τις εναλλακτικές μας θεραπείες αλλά εφόσον δεν είναι ιατροί, δεν παρέχεται ιατρική διάγνωση. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης ή θεραπείας. Παρακαλούμε αν χρειαστεί να ακυρώσετε τα ραντεβού σας, να μας ειδοποιείτε τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα γίνεται κανονική χρέωση.

Jenny Colebourne's
Illium 
Center of Light

PO Box 41708, Sfalaktron Terma, Mikrochori, 19014, Attiki

Tel: +306938796062

 Email: illiumcenter@yahoo.com

Photos Vanias Xydas VX Studio. Styling: Ellie Sfika. Web site design: Eleni Soulidou