ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Οι συμπληρωματικές συνεδρίες αποτελούν το απόλυτο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας. Το ευρύ φάσμα συνεδριών σας επιτρέπει να εστιάσετε σε συγκεκριμένα προβλήματα ή απλά να χαλαρώσετε από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητάς σας.

 

ΚΡΑΝΙΟΪΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με την Jenny Colebourne

Η Κρανιοϊεροθεραπεία διευκολύνει τη σταθερή, ρυθμική και ζωτική ροή του εγκεφαλονωτιαίου υγρού. Το εγκεφαλονωτιαίο υγρό κινείται μέσα στην σπονδυλική στήλη και στο κρανίο και επιδρά στο κεντρικό νευρικό σύστημα (συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου) και στα ιγμόρεια. Η Κρανιοϊεροθεραπεία απελευθερώνει τις εντάσεις στα διαφράγματα καθώς και στο περιτοναϊκό σύστημα. Πρόκειται για μία ισχυρή τεχνική η οποία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην αντιμετώπιση ενός ευρέως φάσματος σωματικών προβλημάτων όπως πονοκέφαλοι, ένταση στη μέση και στον αυχένα, αρθρίτιδα, άγχος, κόπωση, γυναικολογικά προβλήματα, ιγμορίτιδα, δυσλειτουργία της κροταφογναθικής άρθρωσης, μαθησιακές δυσλειτουργίες και συγχρονισμού κίνησης.

Κατόπιν ραντεβού.

“Άρχισα την κρανιοϊεροθεραπεία με την Τζένη όταν είχα χρόνιο πόνο και μυοσκελετικά προβλήματα. Πριν από είκοσι χρόνια χειρουργήθηκα για όγκο στην παρωτίδα και έκτοτε είχα επανειλημμένα προβλήματα αρθρίτιδας στην κροταφογναθική άρθρωση. Η θεραπεία ήταν για εμένα αποκαλυπτική! Έφυγε ο σπασμός των μυών γύρω από την άρθρωση και μαζί ο χρόνιος πόνος από τον οποίο υπέφερα καθημερινά .Μπόρεσα να κάνω ορθοδοντική και να εφαρμόζουν τα πάνω με τα κάτω δόντια. Η μάσηση γίνεται κανονικά χωρίς πόνο!”

Τένια Βουδούρη, Οφθαλμίατρος.

 

 

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕ ΙΕΡΟ ΗΧΟ

Με την Jenny Colebourne

Η Jenny, κατόπιν δεκαετούς μαθητείας με τον κορυφαίο δάσκαλο ήχου Joe Tornabene, και με αποκορύφωμα ετήσια ειδική εκπαίδευση δίπλα του, απέκτησε το δικαίωμα διδασκαλίας και διενέργειας συνεδριών εξισορρόπησης με ήχο όπως επίσης και να διοργανώνει σεμινάρια ομαδικής θεραπείας με εξισορρόπηση ήχου. Η εξισορρόπηση με ήχο απαιτεί από τον διδάσκοντα να μετακινηθεί σε έναν ήσυχο χώρο, να δηλώσει μία πρόθεση και να συντονιστεί με το ενεργειακό σώμα του αποδέκτη. Δημιουργείται με τον τρόπο αυτόν ένας ήχος, ο οποίος θα αντηχήσει με την δόνηση της περιοχής του σώματος που είναι υπό θεραπεία. Συνήθως ο ήχος είναι φωνητικός. Μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν και καμπάνες, διαπασών, ιερό τύμπανο και ηχοδοχεία. Υπάρχουν τεχνικές εξισορρόπησης οι οποίες μπορούν να συντονίσουν τα τσάκρα και να επαναφέρουν βαθιά θαμμένες αναμνήσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από προηγούμενες ζωές. Οι συνεδρίες μπορούν να εξελιχθούν μέχρι του σημείου όπου ο αποδέκτης να μπορεί να ανταποκρίνεται με ήχο και να δημιουργείται, με τον τρόπο αυτό, μία αυθεντική κίνηση. Ο ήχος αποτελεί ένα πολύ ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο. Οι αποστάσεις ή η ησυχία μεταξύ των ήχων ονομάζονται ΜΑ και είναι εξίσου σημαντικά όσο ο αμιγής ήχος.

Κατόπιν ραντεβού.

 

ΚΥΚΛΟΣ ΙΕΡΟΥ ΗΧΟΥ

Με την Jenny Colebourne

Ο Κύκλος του Ιερού Ήχου συντελεί στην ανάπτυξη της φωνής ως θεραπευτικού εργαλείου. Τα φωνητικά φάσματα, ο ρυθμός, η δύναμη της ειπωμένης λέξης, ο ήχος συνδυασμένος με αυθεντική κίνηση είναι μόνο μερικά από αυτά που εξερευνώνται. Ισχυρή ομαδική ενέργεια δημιουργείται.

Στο Μικροχώρι.

“Στο εργαστήριο ήχου έχω ζήσει πολύ έντονες, γεμάτες και ουσιαστικές στιγμές. Άλλοτε βιώνω αναμνήσεις από την ζωή μου και άλλοτε εκτινάσσομαι σε καινούργιες, πρωτόγνωρες και απίθανες εμπειρίες. Με τη βοήθεια της Τζένης προχωρώ στο ταξίδι αυτογνωσίας μου με έναν πραγματικά μαγικό τρόπο. Ευχαριστώ...”

Δήμητρα Σίμου, Δικηγόρος

Jenny Colebourne's
Illium 
Center of Light

PO Box 41708, Sfalaktron Terma, Mikrochori, 19014, Attiki

Tel: +306938796062

 Email: illiumcenter@yahoo.com

Photos Vanias Xydas VX Studio. Styling: Ellie Sfika. Web site design: Eleni Soulidou