Σαββατοκύριακο αναζωογόνησης: Σεμινάριο 1ου βαθμού Ρέικι

Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο με Reiki.

«Ένιωσα πως είχα φτάσει σε ένα μέρος μοναδικό, απερίγραπτα όμορφο, σε ένα μέρος διαφορετικό. Με συνεπήρε το έντονο φως. Το φως της Ελλάδας είναι πολύ ιδιαίτερο. Ένιωσα τη δύναμη και την ενέργεια των βράχων. Ένιωσα αμέσως οικειότητα, σαν να βρισκόμουν σπίτι μου. Είχα μόλις ερωτευθεί.»

Η Jenny Colebourne, Master Reiki Δασκάλα από το 1989. θα σας ταξιδέψει σε ένα πλούσιο μονοπάτι αυτογνωσίας. Μέσα από την Τέχνη του Reiki, θα ανοίξει τα τσάκρα σας ώστε να πετύχετε μια συνειδητή κατανόηση της συμπαντικής ενέργειας και των ευεργετικών ιδιοτήτων της, τις ολιστικές επιπτώσεις της στην υγεία και τη σύνδεση σώματος και νου. Θα σας διδάξει πως να αξιοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια στην καθημερινότητά σας για ολοκληρωμένη υγεία και ευτυχία.

Μέσα σε 2 μόνο ημέρες θα μάθετε απλές αλλά εκπληκτικά ισχυρές θεραπευτικές τεχνικές για να ηρεμήσετε και να αναζωογονήσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας, για την ανακούφιση του στρες και του πόνου, για την ενίσχυση της ευεξίας και για την επίτευξη βαθύτερης διορατικότητας, θεραπείας και ισορροπίας στον εαυτό σας αλλά και στην οικογένεια και στους φίλους σας.

Τι είναι το Ρέικι;
Το Ρέικι είναι μια Ιαπωνική εναλλακτική θεραπεία χαλάρωσης. Η λέξη Ρέικι προέρχεται από τις 2 ιαπωνικές λέξεις: “Ρέι” που σημαίνει ανώτερη δύναμη και “Κι” συμπαντική ενέργεια.
Έτσι, το Reiki είναι η "πνευματικά καθοδηγούμενη ενεργειακή δύναμη της ζωής" και είναι μια θεραπεία μέσω της αφής που ισορροπεί τα ενεργειακά συστήματα του σώματος. Αντιμετωπίζει τόσο τις φυσικές όσο και τις συναισθηματικές ανισορροπίες, ενεργοποιεί τις φυσικές θεραπευτικές διαδικασίες του σώματος και αποκαθιστά τη σωματική και συναισθηματική ευεξία.

Σε ποιους απευθύνεται το Ρέικι;
Το Ρέικι είναι για όλους! Είναι ένα υπέροχο δώρο σε όλους εμάς!
Μπορεί όμως να σας ενδιαφέρει παραπάνω εάν εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο πάσχει από κάποια ασθένεια.
Εάν χρησιμοποιείτε το άγγιγμα στην καθημερινότητά σας, εάν είστε γονέας ή φροντίζετε κάποιον ηλικιωμένο ή το επάγγελμα σας είναι τέτοιο που το άγγιγμα αποτελεί μέρος αυτού (όπως γιατρός, αισθητικός) τότε το Ρέικι είναι ειδικά για εσάς.
Εάν ασχολείστε με το Διαλογισμό ή τη Γιόγκα, το Ρέικι θα ενδυναμώσει την πρακτική σας.
Εάν είστε καλλιτέχνης, το Ρέικι θα σας βοηθήσει να ανθίσει η δημιουργικότητα σας.
Εάν πιστεύετε στην ειρήνη, το Ρέικι θα σας βοηθήσει να την εφαρμόστε στην καθημερινότητά σας.
Οι λόγοι για να κάνετε Ρέικι και τα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή του, είναι αμέτρητα.

Γνωρίστε τη Jenny
Το Ρέικι έχει αποτελέσει ουσιαστικό κομμάτι της ζωής της Jenny ήδη από το 1984 και το διδάσκει τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά, χωρίς διακοπή, από το 1989. Η Jenny διδάχθηκε το Ρέικι από 2 διαφορετικούς Ρέικι Μάστερ Δασκάλους και μυήθηκε 2 φορές ως Ρέικι Μάστερ Δασκάλα. Έχει πολύχρονη και πλούσια εμπειρία στη μέθοδο ενώ έχει διεξάγει αμέτρητα σεμινάρια και θεραπείες τόσο μέσω αφής όσο και από απόσταση. Η Jenny πραγματοποιεί σε συχνή βάση συναντήσεις Ρέικι όπου άνθρωποι συναντιούνται, διαλογίζονται και μοιράζονται την εμπειρία Ρέικι.

Η Jenny πιστεύει πως όσα έχει διδαχθεί μέχρι και σήμερα και εξασκεί καθημερινά, εμπλουτίζουν τη θεραπευτική της δουλειά ως Ρέικι Μάστερ. Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την ίδια και το συναρπαστικό της ταξίδι, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο:
http://jennycolebourne.com η http://lliumcenter.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου Ρέικι Ημέρα 1η / 12:00 – 18:00
Illium στο Μικροχωρι

• Ανοιχτός κύκλος του Ρέικι. Κατά τη διάρκεια του κύκλου αρχίζουμε να διερευνούμε την δύναμη της αφής και πώς η πρόθεσή μας μπορεί να την επηρεάσει.
• Η ιστορία, η ηθική και η φιλοσοφία του Ρέικι.
• Ο μαθητευόμενος λαμβάνει τις δύο πρώτες μυήσεις που είναι απαραίτητες για το άνοιγμα των ενεργειακών μας κέντρων (ή τσάκρα) και την αναζωογόνηση της σύνδεσής μας με
αυτήν την ισχυρή και ταυτόχρονα ήπια θεραπευτική δύναμη. Αυτές οι μυήσεις
ακολουθούν μια αρχαία λειτουργία που πέρασε μέσα από γενιές Δασκάλων.
• Μαθαίνουμε μια σειρά από θέσεις χεριών που έφτασαν σε εμάς από τον Dr. Chijiro Hayashi. Αυτή η ακολουθία καθαρίζει και θεραπεύει βαθιά.
• Μαθαίνουμε υπομονή και επιμονή. Μαθαίνουμε ότι το Ρέικι είναι διαχρονικό.
• Μαθαίνουμε να έχουμε εστιασμένη προσοχή.
• Μαθαίνουμε για τη σημασία της δουλειάς με τον εαυτό μας σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο.
• Κλείσιμο του Κύκλου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, παρατηρούμε την αλλαγή στην ποιότητα της αφής μας.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου Ρέικι Ημέρα 2η / 12:00 – 18:00
Illium Illium στο Μικροχωρι.

• Σχηματισμός του Κύκλου Ρέικι. Μετά τον αρχικό κύκλο, υπάρχει χρόνος να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας της προηγούμενης ημέρας και να θέσουμε τυχόν ερωτήματα που μπορεί να προέκυψαν από την πρακτική μας.
• Ο μαθητευόμενος του Ρέικι λαμβάνει τις δύο τελευταίες μυήσεις που σφραγίζουν την ενέργεια Ρέικι στο σύστημά μας.
• Μαθαίνουμε την ηθική και ενεργητική στάση που ακολουθούμε όταν συνεργαζόμαστε με άλλους.
• Μαθαίνουμε πώς να δίνουμε μια συνεδρία Ρέικι εκτός από τη δική μας προσωπική θεραπεία.
• Συμμετέχουμε στην πραγματοποίηση ομαδικών θεραπειών Ρέικι. Οι ομαδικές θεραπείες Ρέικι είναι ιδιαίτερα ισχυρές.
• Κλείσιμο του Κύκλου

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου θα υπάρξει ένα διάλειμμα για το μεσημεριανό γεύμα. Είναι σύνηθες να φέρουμε κάποια τρόφιμα ή ποτά της αρεσκείας μας, που θα μοιραστούμε όλοι μαζί.

Jenny Colebourne's
Illium 
Center of Light

PO Box 41708, Sfalaktron Terma, Mikrochori, 19014, Attiki

Tel: +306938796062

 Email: illiumcenter@yahoo.com

Photos Vanias Xydas VX Studio. Styling: Ellie Sfika. Web site design: Eleni Soulidou